Kontakt oss
RSS Feed

Årets kreative lærere er kåret

Den årlige Del & bruk-konferansen ble arrangert på Sandvika videregående skole 12. oktober 2011. Nils Viken – direktør for itslearning Norge – var til stede og delte ut priser til tre pedagoger som hadde utmerket seg med kreativ bruk av itslearning.
 

En rekke lærere fra hele landet var nominert. De heldige og dyktige vinnerne som mottok en iPad på vegne av sine respektive skoler var Anne Brunborg fra Røyken videregående skole, Elisabeth Engum fra Bjørgvin videregående skole og Marit Spildo fra Granvin herad.

I Del & bruks ånd

– Vi vet at eksempler på innovativ og pedagogisk bruk av itslearning som er overførbar til andre lærere, er en av de beste måtene å motivere for mer bruk av plattformen, sier Nils (bildet øverst). – Det er fortsatt litt unorsk å gi utmerkelser til lærere, og derfor er vi stolte over de tøffe lærerne som tør å vise fram og dele av sin kunnskap med andre. Denne prisen er helt i Del & bruks ånd.

Anne (bilde 2) fikk prisen for sitt arbeid med Heggum helsetun – et fiktivt pleiesenter som brukes på helsefagarbeiderlinjen ved Røyken videregående skole. En egen fagside på itslearning fungerer som intranett for helsetunet.

Elisabeth (bilde 3) bruker planleggeren på en eksemplarisk måte. Hun er også en av pionerene i Norge på omvendt undervisning – noe hun også bruker itslearning til.

Marit (bilde 4) har arbeidet med et opplegg for elever som i løpet av skoleåret blir tatt ut av undervisningen for å reise utenlands, for eksempel på ferie.

Vi vil komme tilbake med artikler om alle de tre vinnerne, der de forteller mer om vinneroppleggene sine.

Årets kreative IKT-pedagog

I tillegg fikk Ingunn Kjøl Wiig prisen «Årets kreative IKT-pedagog», og får reise til Microsofts Europa-samling i Lisboa i løpet av våren 2012. Ingunn er også grunnleggeren av nettstedet Del & bruk.

Prisene som deles ut under Del & bruk-konferansen er et samarbeid mellom itslearning, Microsoft, Senter for IKT i utdanningen og Akershus fylkeskommune og Sandvika videregående skole.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss