Kontakt oss
RSS Feed

30.000 ressurser fra NDLA i it's learning

NDLALærere og studenter i Norge kan nå enkelt legge inn artikler og andre elementer fra NDLA direkte til sine fag, dashbord, oppgaver, tester, etc. Dette gir elever og lærere en unik mulighet til å bruke dette materiale med it's learning sine verktøy som del av undervisningen.

NDLA er et samarbeidsprosjekt mellom 18 fylkeskommuner i Norge. Prosjektet ble igangsatt i 2007. Samarbeidet har bl.a. som overordnet mål å øke tilgangen til digitale læremidler og å øke volum og mangfold av digitale læremidler rettet mot videregående opplæring.

Ved å ta i bruk it's learning sitt åpne plug-in API, har NDLA nå tilrettelagt integrasjon mellom it's learning og NDLA. Dette gjør tilgang til fagstoff enda enklere for lærer og elev. Det gir og unike muligheter for en tilpassing av lærestoffet og å kombinere det med annet lærestoff gjennom læringsplattformen it's learning.

Her er et eksempel:

3 comments (Add your own)

1. Jennah wrote:
Just what the doctor ordered, thnatkiy you!

26/08/2012 @ 23.30

2. yboedg wrote:
ZWbRpc , [url=http://klnfkuuvcykx.com/]klnfkuuvcykx[/url], [link=http://ajgcbzfgswgy.com/]ajgcbzfgswgy[/link], http://dopbziahxzgz.com/

27/08/2012 @ 23.30

3. Homyra wrote:
kakesnuppa sier:Just i dette f8yeblikk har jeg ei stor stappfull ske5l,fylt til radenn,av deilig,herlig sjokolade Det er Ld8RDAG )))))))) den minste gutten min er pe5 overnatting hos en kompis,mens den stf8rste sitter nede pe5 rommet sitt e5 digger musikk tv er av,kun litt radio pe5 kjf8kkenet som spiller fin musikk til meg I ge5r laget jeg ei 3 etg bryllupskake,med hf8stfarger der brukte jeg be5de rognebe6r( av marsipan da) hf8stblad,litt calaliljer,roser og faktisk gerbera det ble ikke se5 aller verst se5 he5per at brudeparet sa ja til hverandre og at de danser lykkelig ut i de sme5 timer

08/09/2012 @ 23.30

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss