Kontakt oss
RSS Feed

Franske, praktiske løsninger og norsk kompetanse gir den perfekte læringsplattformen

De fleste utdanningsinstitusjoner anerkjenner it’s learning som et utmerket pedagogisk verktøy. Med oppkjøpet av den franske læringsplattformleverandøren InfoStance vil vi nå utvikle en læringsplattform som kombinerer pedagogiske verktøy med avanserte administrasjonssystemer.

"Vi er svært interessert i løsningen fra it’s learning, men InfoStance har et godt tilbud. Det ideelle var om de to løsningene kunne kombineres." Denne uttalelsen kom fra en potensiell it’s learning-kunde i Frankrike for bare et par måneder siden. Snart vil denne kunden og mange andre rundt omkring i verden kunne glede seg over en læringsplattform som kombinerer norsk pedagogisk kompetanse med franske, praktiske løsninger.

InfoStance er den eneste leverandøren i Frankrike som er innført i full skala hos lokale skolemyndigheter, og læringsplattformen deres, ScolaStance, er kjent for sitt avanserte skoleadministrasjonssystem og den sømløse integrasjonen med alle andre store IT-systemer for skolen.

Vi jobber med å lage en enda bedre læringsplattform ved å integrere det beste fra ScolaStance i it’s learning, og kundene våre vil se de første resultatene av dette arbeidet innen utgangen av neste år.

Her er noen av funksjonene i ScolaStance som vi vurderer å integrere:

  • Et verktøy for ressursreservasjon for å reservere rom, projektorer og annet utstyr som er felles
  • En forbedret fagplan som er integrert med timeplansystemene
  • 360° oversikt over hver enkelt student med karakterbøker, individuelle utviklingsplaner, fravær og mye mer
  • Enkel oppretting av dynamiske studentgrupper som kan brukes i hele systemet
  • Integrerte styringsløsninger for webinnhold for skoler
  • SDET 2.0-kompatibelt og integrasjon med franske SSO- og ENT-systemer

En ny leder innen læringsplattformer i Frankrike

it’s learning kunngjorde at selskapet har kjøpt en kontrollerende andel i InfoStance fra den franske forlagsgiganten Hachette Livre 3. desember 2010. Oppkjøpet gjør it’s learning til den største læringsplattformleverandøren i Frankrike når det gjelder brukere, med over 900 000 brukere i hele landet.

Ønsker du å vite mer?

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss