Kontakt oss
RSS Feed

Gratis webinar om vurdering for læring

Våre gratis webinarer er blitt populære blant lærere og undervisningspersonale, uavhengig av om de bruker itslearning eller ikke. I disse nyeste webinarene viser den sprudlende Alastair Cameron hvordan lærere kan bruke itslearning til å gjennomføre vurdering for læring.

Vurdering for læring er bredt anerkjent som en viktig metode for å hjelpe studenter til å forbedre sine prestasjoner og sin motivasjon. For mange lærere kan det imidlertid være vanskelig å praktisere vurdering for læring i store klasser.

Vurdering for læring på 60 minutter

I dette mini-webinaret ser Alastair nærmere på teorien bak vurdering for læring, og konsentrerer seg om de fem fungerende hovedprinsippene bak vurdering for læring. Han gir deretter praktiske eksempler på hvordan du kan gi tilbakemelding til studentene dine som vil bidra til å forbedre deres prestasjoner, og viser eksempler på vurdering for læring også utenfor klasserommet.

Du kan se vurdering for læring-webinaret gratis.

Webinar på itslearning

Alastair har også spilt inn en 45-minutters gjennomgang av itslearning for alle som ønsker å se vår læringsplattform i praksis. Denne gjennomgangen er nyttig hvis du vil finne ut hva du kan gjøre med itslearning.

Du kan se itslearning-webinaret her.

 

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss