Kontakt oss
RSS Feed

Hvordan klare seg uten midler?

Hvordan kan utdanningsinstitusjoner få mer ut av de midlene de har til rådighet? Og hvordan kan de bruke teknologi for å forberede studentene på det 21. århundre?

I et webinar nylig viste den prisvinnende IKT-evangelisten, forfatteren og radiomannen Russell Prue hvordan utdanningsinstitusjoner kan lære studentene den kreative og problemløsende kompetansen de trenger i det 21. århundre – uten å sprenge budsjettet.

Vi må ta igjen det tapte!

I ett eksempel bruker Russell den unge, selvlærte make-up-artisten Lauren Luke som eksempel. Hun lager opplæringsvideoer om sminke på Youtube, og har over 109 millioner visninger og 450 000 abonnenter. Russell viser hvordan vi kan lære fra Lauren, som brukte det 21. århundrets sosiale nettverksverktøy til å markedsføre seg selv – helt motsatt fra den rådende tankegangen til de som styrer utdanningspolitikken. – Vi er så trege med å omfavne dette i utdanningen – vi ta igjen det tapte! sier Russell.

Kreativitet og samarbeid

Russell snakker også om hvordan skoler kan utvikle studentenes kreativitets- og samarbeidsevner ved å skape en direktesendt radiostasjon på skolen. Radiostasjonen skal selvsagt ikke erstatte tradisjonell læring, men studentene kan dra nytte av radiostasjonen i mange forskjellige henseender – på tvers av alle fag.

Se webinaret

Webinaret er essensielt for alle som er involvert i utdanning og læring, fra lærere og rektorer til kommunale beslutningstakere.
Vil du se webinaret? Klikk her for å registrere deg og laste ned webinaret.

1 comment (Add your own)

1. Sahnu wrote:
Det ge5r cirkus ned til rf8ven og se5 bare MEGET kriatfgt . har indtil videre kun fundet en person der kan se6tte mit he5r lidt tre6ls .. se5 var nysgerrig efter om du havde en fantastisk he5r produkt hallf8j ting

29/08/2012 @ 23.30

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss