Hvorfor velge oss?

Vi skiller oss ut i mengden

I itslearning er vi lidenskaplig opptatt av utdanning og lærere stoler på oss. Vi oppfordrer deg til å ta en prat med våre kunder og spørre hvorfor de valgte oss og hvordan vi har hjulpet dem med å nå målene sine

Læringsplattformen som lærere faktisk vil bruke

I løpet av det første året systemet blir implementert, oppnår våre brukere i gjennomsnitt 80% bruk av plattformen. Kundene våre legger først og fremst til grunn enkel og intuitiv brukergrensesnitt når de forklarer hvorfor de valgte itslearning og hvordan de oppnår suksess.

Tilgang overalt

Gjør nytte av det utvidede klasserommet! Uansett hvordan man legger til rette for bruk av teknologi, er tilgjengelighet - uavhengig av enhet eller system - helt avgjørende. Vi i itslearning har skjønt dette. Derfor har vi designet plattformen vår til å være responsiv. Det vil si at du har tilgang til itslearning uansett hvilken enhet du jobber på, hvor som helst og når som helst.


Ett sted, èn innlogging – max utbytte

itslearning øker effektiviteten blant lærerne da det er en løsning som kan benyttes i alle deler av læringsforløpet i skolen. Dette inkluderer funksjoner for å lage og dele fag, undervisningsplanlegger, oppgave- og testverktøy, fravær- og vurderingsføring m.m.


En samarbeidspartner som lytter

Akkurat som hver elev er unik, har også hver organisasjon sine utfordringer og fokusområder. Vi ønsker å hjelpe deg og dine elever å oppnå suksess. Derfor lytter vi og jobber sammen med deg for å sikre at du får fullt utbytte av løsningen vår. Med itslearning får du ikke bare en prisvinnende og personlig læringsplattform, du får også en samarbeidspartner som er til å stole på.

Kurs Videogalleri Kontakt oss