Høy bruk, bedre utbytte, lave kostnader


Grunnskole, videregående skole og høyere utdanning

Et bekymringsfritt IT-system

En skybasert læringsplattform som itslearning, er rask å sette opp, enkel å vedlikeholde og skalerbar. Vi tar hånd om tekniske utfordringer som hosting, vedlikehold, oppgraderinger, backup? og datasikkerhet. Alt uten ekstra investeringer i hardware eller IT-ressurser.

Høy bruk betyr god avkastning

Med 80% gjennomsnittlig bruk første året, trenger du ikke bekymre deg over en mulig bortkastet investering. itlsearning er plattformen lærere ønsker å bruke.

Når som helst, hvor som helst

I dagens samfunn er det essensielt at teknologi er tilgjengelig til enhver tid uansett hvilken enhet man er logget på. Vi har en oppetid på 99,7%, noe som betyr at systemet vil være stabilt og tilgjengelig hele døgnet.

Ett system

Med itslearning får lærere og skoleledelse ett samlet sted å jobbe med utviklingsarbeid, planer, oppgaver, digitalt innhold, karakterer, fravær og rapportering.

Uvurderlige læringsressurser

I itslearning kan lærere legge til innhold, kompetansemål og applikasjoner fra nesten alle kilder på nettet. App-biblioteket inneholder mange applikasjoner rettet direkte mot undervisning og lærerne kan sømløst integrere dem i fagene sine.

Åpent og fleksibelt

Takket være itslearning sine åpne APIer, kan alle som lager applikasjoner inkludere dem i app-biblioteket vårt. Dette gir deg fleksibiliteten til et åpent system, med en fullt ut supportert lukket plattform.

Eksperter på systemintegrasjon

Vi har koblet plattformen vår til en rekke skoleadministrative systemer, noe som forenkler administrasjonen knyttet til brukere, fag, grupper og kontaktlærergrupper.

Kurs Videogalleri Kontakt oss