Integrer itslearning med eksisterende IT-systemer

Enkelt vedlikehold, maks brukeropplevelse

Tid er en mangelvare i skolen og en integrasjon mellom itslearning og andre IT-verktøy vil redusere administrativt arbeid og vedlikehold slik at en får tid til det som gjelder, nemlig undervisning og læring.

Bruker- og gruppe integrasjon

Administrasjon av brukere, grupper, skoler, klasser fag osv er eksempler på hva en administrator bruker mest tid på. Via itslearning kan man hente inn dette fra skoleadministrative systemer (SAS) slik at alt skjer automatisk. Vi integrerer med de vanlige skoleadministrative systemene i Norge. Det betyr at en ikke trenger å tenke på om lærere er kommet i riktige klasser, om foreldre mottar hjem-skole informasjon, eller om elever får leksene sine. Det bare skjer - så enkelt! 

Export Toolkit

Export Toolkit gir deg mulighet til å føre tilbake fraværsdata, orden- og adferdsdata og vurderingsdata til det systemet du vil. Vi har ferdige løsninger med de største skoleadministrative systemene, eller du kan sende det til et eget system av ditt valg. Du kan også ta ut XML- og Excelfiler. Alt er dokumentert og laget slik at det er enkelt å implementere ved hjelp av SOAP-basert web service.

Single sign-on (SSO) og autentisering 

Er ikke livet litt enklere når en bare trenger å huske ett brukernavn og passord? Vi har forskjellige løsninger som vi kan tilby våre skoler. Eksempelvis har vi full  støtte for FEIDE og ID-porten. 

Organisasjons API

Ved hjelp av vårt organisasjons API kan kunder og 3.parts leverandører automatisere oppgaver hvor man har behov for å hente ut eller dytte inn data i itslearning. Dette kan for eksempel være å lage en timeplan i itslearning, eller hente ut varselbrev til arkivering. Mulighetene er mange - ta en titt på vår utviklerportal.

itslearning APPs

Gjennom vårt Extentions API kan våre brukere legge til verktøy og funksjoner som er laget av andre enn itslearning. Dette er en del av vår plattform tanke. Dette betyr at både kunder og 3.part leverandører kan koble på læremidler og verktøy som utvider itslearning og tilrettelegger for de læringsprosessene en ønsker. 

 

Kurs Videogalleri Kontakt oss