Kontakt oss
RSS Feed

Invitasjon til å delta på en internasjonal konferanse i USA juni 2011


Sandvika videregående skole i Norge arrangerer i samarbeid med Learnit 24, itslearning og Microsoft Norge en studietur til Philadelphia med deltakelse på konferansen ISTE 2011

Program: I tillegg til selve konferansen arrangerer vi et skolebesøk til Microsofts “school of the future”. Det vil være felles middager for gruppen og det blir også satt av tid til diskusjoner og samtaler rundt sentrale tema med blant annet Sheryl Nussbaum-Beach og Will Richardson. Dette er også en enestående anledning til å bli kjent med skoleledere og andre sentrale aktører i skolesektoren fra Norge og Sverige. 

Målgruppe: Skoleeiere og skoleledere i videregående skole samt andre i skolesektoren med interesse for dette feltet.
Avreise: Fredag 24 eller lørdag 25. juni
Retur: Torsdag 30. juni
Pris konferansen 2.200 kroner (tidlig påmelding gir lavere pris)
Pris hotel: ca. 1000 kroner pr. døgn
Fly: priser mellom 5.000,- og 6.000,- (Priser fra Oslo januar 2011.)
Samlet pris ca. 14.000 avhengig av flypriser og hotell

Frist påmelding: 1. mai 2011.

ISTE er større enn Bett i London både i volum og antall deltakere og har et stort utvalg av foredrag, poster sessions og eksempler fra klasserommet. Det vil være tre dager pakket med innhold og mulighet til å se mange kjente foredragsholdere. Se for øvrig programmet for fjorårets arrangement i Denver 2010. I tillegg kommer skolebesøk og møte med kjente skoleledere i USA via vårt nettverk. Deltakere får anledning til å delta på egne seminar som blir arrangert for denne gruppen og får anledning til å delta i diskusjoner og utvide eget nettverk.

“600 sessions—formal sessions and hands-on labs, traditional and student poster presentations, Birds-of-a-Feather discussions, and themed lounges and playgrounds. And three inspirational keynotes!”

Påmelding ved mail eller telefon til reiseleder Ann S. Michaelsen,970 87879, ann.s.michaelsen@sandvika.vgs.no

Se mer informasjon, agenda og komplett invitasjon her

1 comment (Add your own)

1. Roberta wrote:
Dette er et tema det heldigvis er stor enhgeit om i Norge. Jeg h per jo at regjeringen kan f lge opp det gode arbeidet mot klasev pen med jobbe ifht atomv pen. Jeg tror det er viktig at de store akt rene blir med, selv tar noen skritt og legger et voldsomt press p alle mindre stater med atomv pen, som India, Pakistan osv. Samtidig m stater som fors ker anskaffe seg atomv pen presses kraftig.

29/08/2012 @ 23.30

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss