Utviklet for lærere av lærere

En gruppe med dataingeniørstudenter ved Høgskolen i Bergen på 1990-tallet syntes det var underlig at digitale verktøy og web-verktøy ikke ble brukt i undervisningen. De tok saken i egne hender og utviklet det som ble den første versjonen av itslearning. Læringplattformen ble umiddelbart en suksess. Den enorme etterspørselen førte til etableringen av et av verdens raskest voksende teknologiselskaper: itslearning. 

Våre mål

Vårt mål er å levere den beste læringsplattformen med tilhørende tjenester verden over, samt å være en ledende innovativ organisasjon innen utdanningssektoren.

Laget for lærere

Vi setter vår ære i å forstå behovene innen utdanning og opplæring. Over 20 % av våre ansatte har jobbet som lærere, og vår læringsplattform er utformet spesielt for utdanningssektoren.

Fakta og tall

  • Etablert i 1999
  • Hovedkontor i Bergen
  • Mer enn 4 millioner aktive brukere over hele verden
  • Et av de 50 raskest voksende teknologiselskapene i Europa
  • Målt kundelojalitet og tilfredshet ligger rundt 99%
  • Antall aktive brukere øker i snitt med 50% per år

Mer enn 15 års erfaring

Vi har mer enn 15 års erfaring og vår læringsplattform brukes allerede av millioner av lærere, elever, administrasjonsansatte og foreldre over hele verden. itslearning kan brukes på alle nivåer innen utdanning, fra barneskoler til universiteter, og hjelper til med å gjøre undervisning og opplæringen mer inspirerende og givende for elever og lærere. Vi leverer en komplett serie av tjenester - fra skreddersydde implementeringsprosjekter til verts- og støttefunksjoner for utdanningsinstitusjoner.

itslearning ble etablert i 1999 og har hovedkvarter i Bergen, samt kontorer i Birmingham, Berlin, Paris, London, Mulhouse, Malmö, Enschede, Helsinki, København, Atlanta og Boston.

Kurs Videogalleri Kontakt oss