Utviklet for lærere av lærere

En gruppe med dataingeniørstudenter ved Høgskolen i Bergen på 1990-tallet syntes det var underlig at digitale verktøy og web-verktøy ikke ble brukt i undervisningen. De tok saken i egne hender og utviklet det som ble den første versjonen av itslearning. Læringplattformen ble umiddelbart en suksess. Den enorme etterspørselen førte til etableringen av et av verdens raskest voksende teknologiselskaper: itslearning. 

Våre mål

Vi liker ikke å skryte, men vi liker å tenke stort. Vår visjon er at effektiv bruk av teknologi vil bedre undervisningshverdagen både for lærere og elever. Siden 1999 har vårt mål vært å lage den beste læringsplattformen verden over, samt å være en ledende innovativ organisasjon innen utdanningssektoren.

Fakta og tall

  • Etablert i 1999
  • Hovedkontor i Bergen
  • Mer enn 7 millioner aktive brukere over hele verden
  • Et av de 50 raskest voksende teknologiselskapene i Europa
  • Gjennomsnittlig oppetid på 99,997%

Mer enn 17 års erfaring

Vi har mer enn 17 års erfaring og vår læringsplattform brukes allerede av millioner av lærere, elever, administrasjonsansatte og foreldre over hele verden. itslearning kan brukes på alle nivåer innen utdanning, fra barneskoler til universiteter, og hjelper til med å gjøre undervisning og opplæringen mer inspirerende og givende for elever og lærere. Vi leverer en komplett serie av tjenester - fra skreddersydde implementeringsprosjekter til verts- og støttefunksjoner for utdanningsinstitusjoner.

itslearning ble etablert i 1999 og har hovedkvarter i Bergen, samt kontorer i Birmingham, Berlin, Paris, London, Mulhouse, Malmö, Enschede, Helsinki, København, Atlanta og Boston.

Kurs Videogalleri Kontakt oss