Kontakt oss
RSS Feed

itslearning kjøper Fronter: Etablerer Europas ledende selskap innen digitale læringsplattformer

Pressemelding

Bergen, Norge, 4. november 2015 - itslearning AS, et verdensledende selskap innen digitale læringsplattformer, offentliggjør i dag at man har fullført kjøpet av Fronter fra Pearson.

Oppkjøpet er et viktig skritt i itslearnings strategi for sterk og lønnsom internasjonal vekst, og vil bidra til å styrke selskapets kompetanse. De to selskapene vil samles under det felles merkenavnet itslearning, med mål om å videreutvikle den beste digitale læringsplattformen innen utdanning globalt. Sammenslåingen av de to selskapenes kompetanse og erfaring vil innebære et enda bedre tilbud til lærere, elever og foreldre, og vil være med å øke læringsutbyttet. Det nye selskapet blir det største i sitt slag i Europa. Som en direkte følge av oppkjøpet av Fronter vil itslearning forsterke den internasjonale ekspansjonen.

Fronter vil fortsette som et eget produkt innenfor itslearnings produkttilbud og vil bli kontinuerlig utviklet for å sikre høyest mulig brukertilfredshet. Fronter representerer både en unik og komplementær kompetanse, noe som i sin tur vil påskynde både innovasjon og verdiskaping for brukere verden over.

- Ved å slå sammen den ekspertisen og erfaringen itslearning og Fronter sammen representerer blir vi nå i stand til ytterligere å styrke våre posisjoner i nye og eksisterende markeder. Vår målsetting ligger fortsatt fast; å tilby det aller beste produktet og den aller beste tjenesten for våre kunder. Dette gjelder lokalt i Norge så vel som internasjonalt, og vil alltid ligge i selve hjertet av utdanningsløpet, sier administrerende direktør i itslearning, Arne Bergby.

Transaksjonen befester itslearning as sin posisjon som et ledende selskap i verden innen digitale læringsplattformer med mer enn 400 ansatte og millioner av brukere verden over.

For mer informasjon om Fronter, besøk www.fronter.com

Om itslearning

itslearning er en av verdens ledende leverandører av programvare til utdanningsmarkedet. Læringsplattformen er designet spesielt for utdanningssektoren og brukes av millioner av lærere og elever i hele verden, fra barnehager til universitet. itslearning bidrar til å gjøre undervisningen inspirerende og optimaliserer læringsutbyttet.

itslearning, etablert i 1999, har hovedkontor i Bergen samt kontorer i Sverige, Finland, Danmark, UK, Frankrike, Tyskland, Nederland og USA.

Kontakter

Arne Bergby, administrerende direktør itslearning: +47 971 57 095 | arne.bergby@itslearning.com


 

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss