Kontakt oss
RSS Feed

Kjære itslearning-venner

Takk for at dere har vært med og bidratt til nok et fremgangsrikt år for itslearning! I takt med at vi øker innsatsen for å yte dere – kundene og brukerne våre – bedre service, vokser selskapet. Målet vårt er å gjøre undervisningen mer effektiv og inspirerende for pedagoger, elever og skoler over hele verden.

Vekst

Vi har nå over fire millioner brukere globalt. I fjor hadde vi gleden av å ønske en lang rekke skoler og skoledistrikter velkommen til itslearning-fellesskapet. Av disse var noen av de mest nevneverdige Houstons uavhengige skoledistrikt (over 200 000 elever), Stockholm by (185 000 elever), Oslo fylke (80 000 elever) og Bremen by (57 000 elever).

I tillegg har vi slått oss sammen med læringsplattformen SkoleIntra i Danmark. itslearnings SkoleIntra brukes i alle offentlige skoler i Danmark og Grønland. Læringsplattformen vår er nå tilgjengelig på 17 språk.

itslearning har over 250 medarbeidere i hele Europa og USA, og vi ansetter stadig medarbeidere med kompetanse innenfor design, teknologi, pedagogikk og andre områder for å gi deg et best mulig produkt.

Produktoppdateringer

Det siste året har det vært tre produktoppdateringer. Høydepunktene omfatter ny innlogging og nye hjemmesider samt oppdateringer av planleggeren, kalenderen, foreldreportalen, læringsmålene og biblioteket. itslearning er nå en IMS-sertifisert bruker av LTI-verktøy. Denne teknologien lar lærere bygge inn interaktivt innhold fra et stadig større sett med ressurser, aktiviteter og verktøy som leveres av ulike selskaper verden over.

Brukeropplevelse

Vi øker fokuset på brukervennlighet og har øremerket 50 % av utviklingsressursene til brukeropplevelsen. Vi har ansatt ekstra spesialister – webdesignere og front-end-utviklere – og har etablert to nye brukeropplevelsesteam. Vi er opptatt av at alle skal ha den samme gode itslearning-opplevelsen uansett hvilken enhet de bruker.

Fremtiden

I 2015 vil brukeropplevelsen, støtte for mobile enheter samt integreringen av samarbeids- og medredigeringsverktøy i plattformen stå i fokus. Vi vil også lansere en unik integrering med Office Web Apps.

Visjon, hardt arbeid og lidenskap motiverer oss til å legge den mest nyskapende læringsløsningen i hendene på lærere og elever verden rundt. Følg med oss videre og få med deg enda flere forbedringer!

På vegne av itslearning-staben ønsker vi dere en riktig god jul og et fremgangsrikt nytt år!

Med vennlig hilsen
Arne Bergby
Bergen, desember 2014

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss