Bli en kvalitetsskole! 

Vil du bli med i et nettverk av innovative skoler og få inspirasjon og ideer til bedre bruk av digitale verktøy i skolen?

Les mer om kvalitetsprogrammet her

Kurs skoleåret 2016

I løpet av skoleåret setter vi opp en rekke ulike kurs i bruk av itslearning og IKT. Du kan bestille en plass til deg selv og en kollega på et av våre åpne kurs.

Se oversikt over kurs for skoleåret 2016

"Veldig bra kurs som gav meg tips og informasjon om mange interessante tema. Kurset gav meg motivasjon til å prøve nye muligheter, samt anledning til å spørre om ting som jeg lurte på."

Internkurs

Du kan bestille alle kursene vi tilbyr internt til din skole. Velg noen av standard-kursene vi har satt opp eller få et kurs spesielt tilpasset deres behov.

Les mer

"Flott kurs. Vi sitter igjen med både store opplegg og små tiltak som forslag til undervisning. Dette gjør det svært gjennomførbart. Godt lagt frem, fint forklart og fantastisk mat. Anbefales!"

Webopplæring

Gjennom vår løsning for online opplæring deltar du på din egen digitale enhet fra hvor du er. En rimelig og enkel måte å gjennomføre opplæring på.

Les mer...

Veiledning

Våre pedagogiske rådgivere har over 10 års erfaring med opplæring, rådgivning og pedagogisk støtte knyttet til IKT og utdanning. Vi ønsker å være en samarbeidspartner i videreutvikling av digitale ferdigheter i enhver organisasjon.

Les mer...

Kurs Videogalleri Kontakt oss