Webbanner kvalitetsskole

Vil du bli med i et nettverk av innovative skoler og få inspirasjon og ideer til bedre bruk av digitale verktøy i skolen?

Bestill kvalitetsprogrammet her

Vi vet at mange skoler er opptatt av å lykkes med god bruk av læringsplattformen. Men det kan være tidkrevende å holde seg oppdatert på alle mulighetene som finnes i løsninger som stadig forbedres. Vi som jobber i itslearning har inngående kjennskap til hva man kan oppnå med våre løsninger, og vil gjerne invitere din skole inn i et nettverk av innovative skoler. Vi introduserer derfor nå et langsiktig kvalitetsprogram, slik at man kan holder seg oppdatert på de mulighetene som finnes. Dette mener vi vil gi din skole den kunnskapen dere trenger for å drive best mulig pedagogisk praksis. Effektivt og tidsbesparende!

What’s in it for you?

Ved å bli med på vårt nye kvalitetsprogram garanterer vi at din skole får bedre nytte av læringsplattformen, og at vi sammen kan løse de utfordringen som er viktige for dere. Vi tar ansvar for å følge dere opp gjennom hele skoleåret for å sikre at dere får best mulig resultat. 

Kvalitetsprogrammet består av:

2 dagers seminar 

Dette er et seminar skolen din kan sende 2 deltakere på. Seminaret tar opp de mer avanserte mulighetene i itslearning og gir deltakerne mulighet til å benytte disse. Det er mulig å ta sertifisering som supportbruker som en del av seminaret. Alle som er sertifisert har mulighet til å ta direkte kontakt med vår supportavdeling.

Månedlige webinar

Hver måned vil vi holde ett unikt webinar for deltakerne i programmet. Dette gjennomføres etter undervisning, og alle som ønsker det kan delta. Her tar vi opp endringer og nye muligheter i itslearning. På denne måten slipper man å sende alle på kurs for å være oppdatert. Smart, ikke sant?

Personlige ressursvideoer

Tenk å ha tilgang til enkle forklaringer på video om hvordan man best kan benytte de ulike funksjonene. Vi gir alle skolene tilgang til et omfattende videobibliotek med videoer for lærere, elever og foreldre. Videoene er tilgjengelig i itslearning med egen meny.

Tilgang til support

Er dere lei av at skolen ikke har direkte tilgang til vår support? I programmet gir vi  sertifserte lærere mulighet til å kontakte support direkte.

Egen nyhetskanal 

Vi har etablert en egen nyhetskanal. Her vil skoler som deltar i programmet få førstehåndsinformasjon, prioritert mulighet til pilotering av nye funksjoner, samt våre beste brukerhistorier.

Gode idrettsutøvere repeterer gjerne detaljer mange ganger fordi de vet dette gir resultater. Slik er det også med IKT i skolen. For å lykkes må man holde seg oppdatert og stadig få den støtten man trenger. Vårt nye kvalitetsprogram handler om å følge opp din skole jevnlig gjennom hele skoleåret. På denne måten er dine IKT-ansvarlige alltid oppdatert, og de er del at et stort nettverk av andre IKT-ansvarlige. Dette gir inspirasjon og ideer til bedre bruk av digitale verktøy på skolen. Du kan velge mellom to ulike kvalitetsprogrammer:

Pakke 1

Denne kvalitetspakken inneholder alt man trenger for å lykkes med god pedagogisk bruk av itslearning.

Årlig pris er kr. 4.950 per skole

pic-pakke1

Pakke 2

Denne kvalitetspakken passer for de skolene som ikke trenger support og sertifisering.

Årlig pris er kr. 3.950 per skole

pic- pakke 2
Kurs Videogalleri Kontakt oss