Gratis demonstrasjon

Vil du se hvordan du kan bruke ulike læringsstrategier i din egen hverdag?

Få en gratis demonstrasjon

Vurdering for læring

Gode tilbakemeldinger til hver enkelt elev sikrer forbedret kvalitet på undervisning samt forbedret læringsutbytte og prestasjoner for eleven.

Les mer...

 • Kompendium
  å lykkes med vurdering for læring

  Vårt kompendium tar for seg hvordan lærerne kan sette vurdering for læring ut i livet på en vellykket måte. Den ser også på hvordan en læringsplattform kan gi alle involverte en tydelig oversikt over elvenes progresjon, samt praktiske eksempler på enkle vurderingsrutiner som kan håndteres elektronisk.

  Last ned kompendiet her...

Blandet læring

Blandet læring kan defineres som en kombinasjon av undervisning i klasserommet og på nettet. Du trenger ikke å endre på hele undervisningsmetodikken din, det handler mest om å  utnytte tilgjenglig teknologi.

Les mer...

 • Brukerhistorie - Omvendt undervisning

  Elisabeth Engum fra Bjørgvin videregående skole filmer seg selv mens hun forklarer matematiske konsepter, og så laster hun opp videoen på itslearning. Les om hvordan hun gjør det.

  Les hele brukerhistorien her...


 • Kompendium - Blandet læring

  Hva er blandet læring og hvordan kan du bruke det i praksis? Dette praktiske kompendiet gir svar på alt du trenger å vite om teori og praksis.

  Last ned kompendiet her...

«Etter å ha snudd klassen min fikk jeg fire elever med toppkarakterer, mens jeg vanligvis har én eller ingen. Jeg fikk også ingen elever med svært lave karakterer, mens jeg vanligvis hadde tre eller fire slike. Det er mye bedre enn flere av mine andre klasser»

 

Tonje Elise Barclay De Tolly Straume
lærer, Sandgotna skole

Kurs Videogalleri Kontakt oss