Gratis demonstrasjon

Den beste måten å finne ut om itslearning er noe for deg er å prøve det ut selv. Fyll ut skjemaet under så setter vi opp en gratis demonstrasjonskonto til deg.

Få en gratis demonstrasjon

Hvorfor velge oss?

Mer enn 4 millioner lærere, elever og foreldre i hele verden bruker itslearning fordi vi er lidenskapelig opptatt av utdanning og lærere stoler oss.

Les mer...

Vi skiller oss ut i mengden

Vi i itslearning er vi lidenskapelig opptatt av utdanning og lærere stoler på oss.

 • Utstyr
 • Med itslearning får du:

  • en læringsplattform som lærere faktisk vil bruke
  • en samarbeidspartner som lytter
  • tilgang hvor som helst, når som helst
  • ett sted, én innlogging - max utbytte

  Les mer...

itslearning på 1-2-3

Vi har laget noen korte, praktiske videoer som viser praktisk bruk av itslearing.

Les mer...

 • Videoer - tips fra itslearning

  En av videoene i vårt videobibliotek omhandler startsiden for elevene og hvordan de kan får en enkel oversikt over karakterer, vurderinger, fravær, orden/adferd, gjøremål, oppgaver kalender osv. Kort sagt: itslearning oppsummert! Dette er en liten smakebit av det vi har å tilby - se videoen til høyre.

  Se flere videoer her

   

Integrasjon med ditt IT-system

En integrasjon mellom itslearning og andre IT-verktøy vil redusere administrativt arbeid og vedlikehold slik at man får tid til det som faktisk gjelder - undervisning og læring.

Les mer

 • Kompendium - Blandet læring

  Det moderne klasserommet endrer seg idet internetteknologien stadig blir viktigere, og blandet læring er en av de største endringene. Men hva er blandet læring? Og hvordan er det forskjellig fra tradisjonell undervisning? I dette kompendiumet vil du blant annet få se eksempler på blandet læring i praksis, samt gode ideer og enkle metoder for hvordan du selv kan bruke blandet læring i din skolehverdag.

  Last ned kompendiumet her

 • Kompendium - Vurdering for læring

  Vurdering er en sentral del av undervisningen, og riktig utført kan den bygge bro mellom undervisning og læring. Vårt kompendium tar for seg hvordan lærere kan bruke vurdering for læring i praksis ved hjelp av læringsplattform. Du vil blant annet få se eksempler på vurdering for læring i klasserommet samt praktiske tips til hvordan du kan håndtere arbeidsmengden tilknyttet vurdering.

  Last ned kompendiumet her

Kurs Videogalleri Kontakt oss