Kontakt oss
RSS Feed

Lyst til å jobbe som pedagog i itslearning?

Itslearning Norge er på jakt etter en medarbeider som kan være med på å hjelpe lærere, skoleledelse, og skoleorganisasjoner med å lykkes med IKT i skolen. Du skal først og fremst jobbe som kursholder og konsulent. Du skal gjennomføre forskjellig type opplæring som webinarer, kurs, prosjekter og pedagogiske opplegg med itslearning som kjerne. Det er viktig at du ser muligheter med IKT som en grunnleggende ferdighet i norsk skole.

Vi ser etter en person som ser store fordeler med bruk av IKT og læringsplattform i skolehverdagen - og ønsker å hjelpe andre å oppnå det samme. Det er og fint om du har interesse for ulike måter å jobbe metodisk med IKT, for eksempel gjennom kombinert læring, vurdering for læring eller omvedt undervisning. Har du undervisningserfaring er det en fordel, men ikke et krav.

Stillingen er 100% og lokalisert til vårt hovedkontor i Bergen. Det er i utgangspunktet et 12 måneders engasjement der det kan bli mulighet for videre engasjement eller ansettelse. Stillingen hører til under opplæringstemaet, som er en del av tjenesteavdelingen i Norge.

Mer informasjon eller søke, se annonse på finn.no eller kontakt oss på jobb.norge@itslearning.com

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss