Kontakt oss
RSS Feed

Markedsføring i praksis med itslearning

itslearning ba markedsføringselever ved Lambert High School i USA om hjelp til å lage reklameannonser som skulle brukes i et utdanningsmagasin. Elevene gjorde en fantastisk jobb og de ansatte i itslearning ble mektig imponert!I itslearning liker vi å kommunisere med brukerne våre, engasjere dem, og lære av dem. I oktober utfordret vi markedsføringsstudenter ved Lambert High i den amerikanske delstaten Georgia til å lage trykte annonser som skulle fremheve de viktigste funksjonene og fordelene til plattformen vår overfor undervisningspersonell som kanskje vurderer å gå til anskaffelse av en læringsplattform.

Annonsen som falt best i smak hos itslearnings dommerpanel vil bli publisert i et fagblad. De tre beste annonsene ble premiert med stipend til gruppene som lagde dem. Det var en vinn-vinn-situasjon; elevene fikk prøve ut ferdighetene sine i praksis og itslearning fikk flere kreative ideer til kommende reklamekampanjer!

Med hjelp av markedsføringslærer Brian DeRose ga elevene seg i kast med prosjektet med stor entusiasme. De dannet grupper som skulle lage annonser, og lagde videoer som dokumenterte prosessen. I løpet av prosjektet måtte elevene:

  • Studere itslearnings prosjektspesifikasjoner

  • Gjennomføre markedsundersøkelser om itslearnings varemerkeidentitet, konkurrenter, og målgruppe

  • Finne ut hva en trykt annonse bør inneholde

  • Lære å bruke Adobe Illustrator

  • Sette seg inn i vurderingsveiledningen for prosjektet og læringsmålene slik at alle nødvendige elementer ble innarbeidet i det endelige produktet

Prosessen

I begynnelsen av prosjektet fikk klassen en orientering der itslearning forklarte retningslinjene for konkurransen. Elevene ble oppfordret til å bla rundt på itslearnings nettsider, lese om aktuelle emner innen utdanning, og velge ett å fremme i annonsen sin. De måtte skissere ideene sine og få dem godkjent av DeRose. itslearning ga også tilgang til selskapets merkevarehåndbok, slik at elevene kunne gjøre seg kjent med firmalogoer, fonter, fargepaletter etc.

Som en del av prosjektet, ga DeRose elevene en innføring i Adobe Illustrator, programvaren som reklamebransjen ofte bruker til grafisk design. Han la ut opplæringsvideoer på itslearning slik at elevene kunne studere videre utenfor klasserommet og hjemme. "Det er et veldig avansert program. Jeg lærte dem det grunnleggende, og resten tok de på egen hånd. Elever i dag er veldig raske å lære seg bruk av ny programvare. De lærte til og med meg en del nye ting i prosessen. Jeg syntes de gjorde en utmerket jobb tatt i betraktning at de kun hadde et par uker til å gjøre seg kjent med programvaren", sier DeRose.

For å gjøre det enklere for elevene å forstå hvordan annonsene deres ville bli evaluert, ga itslearning dem vurderingsskjema og læringsmål. Elevene lastet opp sine ferdige annonser til itslearning og der ble de vurdert av dommerpanelet vårt. Å rangere annonsene var ekstremt vanskelig fordi det var så mange bidrag som utmerket seg!

Vinnerne er ...

Gruppen som vant bestod av Asher Thompson og Will Harrison som sendte inn annonsen "Dark Ages". I premie fikk de et stipend på 1000 dollar.

Asher forteller at “itslearning har vært et fantastisk selskap å jobbe med på dette prosjektet. Det har vært en interessant opplevelse å lære seg retningslinjene for merkevaren deres og hvordan de ønsker å fremstå, og på den måten få innblikk i hvordan næringslivet fungerer." Han fortsetter, “Dette er vårt første år med itslearning og det har vært et fenomenalt år så langt. Jeg elsker det nye systemet. Det er veldig fleksibelt, veldig intuitivt.”

Medvinneren Will legger til, “Det å endelig kunne ta i bruk itslearning i år har gjort kommunikasjonen med medelever mye enklere. Nå kan vi bruke våre egne mobiltelefoner og datamaskiner, eller eventuelt skolens datamaskiner, til å dele Adobe Illustrator-filer og sånt.  Muligheten for å dele med hverandre gjør det nesten mer intuitivt. Det føltes som vi hadde gjort det før. Siden materialet er tilgjengelig hele tiden kan elevene lære i sitt eget tempo."

2. plass

Andreplassen, og stipendet på 750 dollar, gikk til gruppen bestående av Ashley Thompson og Brooke Endres. Med en iøynefallende grafikk og et kraftfullt tema, gjorde denne annonsen seg virkelig bemerket blant dommerne!

3. plass

Tredjeplassen, og stipendet på 500 dollar, gikk til gruppen bestående av Katherine Clarke og Geneva Rumer som hadde laget både annonse og foto. Et enkelt konsept, men vakkert utformet.

Gratulasjoner på sin plass

"Jeg ble positivt overrasket over kvaliteten på arbeidet som elevene mine produserte. Jeg var også fornøyd med funksjonaliteten til itslearning i forbindelse med prosjektet. Jeg var i stand til å gjøre alt papirløst. Filene, oppgavene og bidragene ble alt sammen levert gjennom itslearning," avslutter DeRose.

Travis Willard, administrerende direktør i itslearnings amerikanske avdeling, lot seg også imponere: "Fantastisk innsats! Jeg tror jeg snakker for alle ansatte i itslearning. Vi trodde knapt våre egne øyne.” Gratulerer til Lambert High School, DeRose, og ikke minst alle elevene som deltok i dette prosjektet. Takk for at dere gjorde dette til en så artig opplevelse for oss alle i itslearning!2 comments (Add your own)

1. Svetlana wrote:
Leser for tiden "Europa i krig" av Norman Davies. Dette er en revisjonistisk krfatpakke som prf8ver e5 se annen verdenskrig i et nytt lys og klarer det ganske bra. Ellers gleder historikeren seg til jul da det kanskje dumper ned noen harde pakker som kan forte6res pe5 toget pe5 nye5ret. Ellers kan jeg minne om den spesielle oppmerksomheten man kan oppne5 blant sine medpassasjere ne5r man leser Who is Who in Nazi Germany en tidlig morgen, bf8r prf8ves.

02/04/2014 @ 23.30

2. Patrick Chan wrote:
Jeg er Mr. Patrick Chan Executive Director Hang Seng Bank, Hong Kong. Jeg trenger en enkeltperson eller bedriftens bistandsmidler overføring av $ 35,5 m USD fra banken min. Hvis du er interessert, kan du kontakte meg via e-post: pchan037@aol.com detaljer.

28/06/2014 @ 23.30

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss