Kontakt oss
RSS Feed

Ny, gratis undervisningsmodul om OL fra Bridgeman Education

En ny, gratis undervisningsmodul fra Bridgeman Education lar elevene studere gamle OL-plakater og plassere dem i en historisk og kunstnerisk sammenheng, før de lager sine egne plakater til London i 2012.

Før OL i London i 2012 har Bridgeman Education samarbeidet med The Olympic Museum for å lansere en gratis undervisningsmodul om de olympiske leker. Dette er et frittstående emne som hjelper både lærere og elever med å utforske historien og symbolikken bak OL før London 2012.

Ved å bruke tidsmessige OL-plakater viser denne modulen hvordan kunstbevegelser har påvirket plakatdesign ved å se på både den historiske og kunstneriske rammen. Elevene får bli med på en reise tilbake i tid gjennom de olympiske lekers historie for å få inspirasjon før de lager sin egen plakatdesign for London 2012.

Hvem er modulen for?

  • Kunstlærere, kunsthistorikere og lærere som er interessert i å forene kunst, idrett, sosiologi, politikk og kulturhistorie.
  • Elever mellom 10 og 16 år som vil oppdage og jobbe med historien bak OL-plakater og bruke denne historiske innflytelsen til å skape sin egen London 2012-plakat.
  • Alle lærere som vil ha et tverrfaglig emne for å undervise i kunst, samfunnsfag, sportshistorie, geografi, design og teknologi, samt fransk (det finnes en fransk versjon).

Du kan laste ned gratisundervisningen i fransk ved å gå inn på www.bridgemaneducation.com og registrere deg for en gratis prøveperiode.

Visste du … at det finnes 370 000 digitale bilder tilgjengelig på itslearning?

Bridgeman Education gir skoler som er abonnenter tilgang til 370 000 digitale bilder i høy kvalitet, og itslearning-brukere kan søke i databasen og se på og lagre bildene direkte fra itslearning-plattformen gjennom app-biblioteket.

Med skjulte skatter fra private samlinger og samtidskunstnere som ikke er tilgjengelige på Internett, kan Bridgeman Educations bilder hjelpe lærerne med å gi ekstra liv til undervisningen eller forskningen sin. Alle bildene er tillatt brukt til undervisning, hvilket er viktig med alle sporingssystemene for bilder som nå finnes på Internett.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss