Kontakt oss
RSS Feed

Ny, illustrert eventyrbok-app for språklærere

One More Story blåser nytt liv i barnebøkene. Nå kan elevene lettere lære seg uttale, intonasjon, ordforråd og språklig flyt – samt leseferdigheter – i engelskfaget. Bøkene er tilgjengelige for alle itslearning-brukere gjennom itslearnings app-bibliotek.

One More Story er et nettbasert bibliotek med over 60 illustrerte barnebøker med musikk og lydspor lest inn av profesjonelle fortellere. Dette er det perfekte hjelpemiddelet for engelsklærere og andre lærere på småbarnstrinnet.

Konseptet er utviklet av Sesame Street-produsent Carl Teitelbaum og hans nå avdøde søster Rona Roth. One More Story stimulerer leselysten og hjelper elevene med å lære nye ord og uttale, samt forbedre språkfølelsen. Bøkene kommer på flere nivåer – fra “min første bok” med setninger på tre ord til mer avansert innhold og vokabular.

Lesing, uttale og mye annet

I tillegg til å høre på eventyrene, kan elevene også slå av lydsporet slik at de kan lese på egen hånd, høre avsnitt om igjen osv. helt til de mestrer uttalen. De kan også prøve lytteøvelser i form av spill. Lærerne får blant annet tilgang til et karakterkort der de kan se hvilke bøker hver elev har lest, samt detaljer om elevenes resultater i spillene.

En ukes gratis prøveperiode via itslearning

One More Story kommer nå som en enkel app i itslearning – og du kan prøve det ut én uke uten kostnad.

  1. Klikk på Legg til i trestrukturen i emnets dashboard. Velg Søk i app-biblioteket.
  2. Klikk på Inkluder denne appen under One more Story Free Week.
  3. One More Story er nå tilgjengelig på emnets Legg til-side. Klikk på Legg til i emnets tremeny, og velg One More Story fra aktivitetslisten.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss