• Hvem vil vel ikke ha individuelle utviklingsplaner som engasjerer både eleven og foreldrene? Tranevågen ungdomsskole har løsningen.

  Tranevågen ungdomsskole utenfor Bergen har sammen med itslearning utformet en mal for individuelle utviklingsplaner (IUP). Dermed fikk skolen en helt annen kvalitet på oppfølgingen av elevene sine. Det hele startet med en ambisjon om at skolen skulle jobbe mer digitalt. "En del av den større beslutningen om å gjøre skolen mer digital var å satse stort på individuelle utviklingsplaner (IUP).

 • Sikre god oppfølging av alle elever? Slåtthaug VGS ser nye muligheter med planleggeren i itslearning

  Slåtthaug vgs i Bergen har optimalisert sin bruk av planleggeren i itslearning for å heve nivået på undervisningen, og gjøre den mer oversiktlig for både elever og lærere. Se video her:

 • itslearning oppdatering 71 - september 2016

  De fleste av dere har tatt i bruk det nye meldingssystemet, og vi er glade for å se at dere sender flere meldinger enn noen gang før. Lærere har imidlertid kommet med noen innspill, som vi tar opp i denne oppdateringen. Vi har også innført nye funksjoner i oppslagene.Vær oppmerksom på at de forskjellige oppdateringene i disse artiklene blir lansert på forskjellige tidspunkt.

 • itslearning oppdatering 70 - september 2016

  itslearning-oppdatering 70 Du har antakelig sett at vi har gjort en del større endringer i løpet av sommeren. Denne gangen har vi konsentrert oss om små justeringer av nylig lanserte funksjoner.Vurderingsoversikt og gjennomsnittVi har gjort noen endringer i måten det er mulig å beregne gjennomsnitt i vurderingsoversikten. Tidligere har Vurderingsoversikten regnet ut et gjennomsnitt basert på prosent.

 • Åsgård Superstars - 6-klasse på Åsgård skole eller Norges mest folksomme rapgruppe?

  6-klasse ved Åsgård skole i Akershus har latt seg inspirere av læreren sin, Jon Petter Helgesen Etnestad, til å gripe mikrofonen og rappe om det de lærer. Norges mest folksomme rapgruppe, går under navnet "Åsgård Superstars" og har (så langt) laget melodi, tekst og musikkvideo til to fengende rapper."Det gikk mot slutten av skoleåret i fjor og vi skulle drive med litt repetisjon. Mens vi repeterte hva vi hadde lært ...

 • itslearning oppdatering 69 - August 2016

  Hovedpunkter Velkommen til itslearning-oppdatering 69. Hovedpunktene i denne oppdateringen er:Mer starthjelp for kunder som bruker nye itslearning - vi fortsetter å fremheve nye funksjoner og hjelpe brukerne med å få best mulig utnytte av itslearning.Informasjonen i strømmen er nå gruppert, slik at den blir lettere å leseStarthjelp For brukere av nye itslearning har vi lagt til starthjelp for nye funksjoner og endringer:Banner og velkomstvindu Vi ønsker våre brukere velkommen til nye i...

 • itslearning oppdatering 68 - Juli 2016

  Hovedpunkter Velkommen til itslearning-oppdatering 68. Hovedpunktene i denne oppdateringen er:Bedre starthjelp til nye funksjoner - merking av nye funksjoner og hjelp til å få størst mulig utbytte av itslearning.Skybasert filstøtte til eksisterende oppgaveverktøy.Nytt oppgaveverktøy- lansering for nye kunder (eksisterende kunder følger etter senere i år).Starthjelp til nye funksjonerVi ønsker å hjelpe brukerne med å få best mulig utbytte av å bruke itslearning. Vi har utviklet et sett av vi...

 • itslearning oppdatering 67 - Juli 2016

  Hovedpunkter Velkommen til itslearning-oppdatering 67. Denne oppdateringen dreier seg først og fremst om det nye itslearning-biblioteket: gjenoppbygd fra bunnen av for å bli raskere, enklere å bruke og kraftigere enn noensinne.Vi har lagt til muligheten til å sende enkeltvis meldinger til flere mottakere i det nye meldingssystemet.Det er også endringer i den nye brukeropplevelsen av itslearning og bede støtte for å importere terminer fra elevers i...

 • itslearning oppdatering 62 - Mai 2016

  Ny itslearning- funksjon Vi har lagt til nye advarsler for å hjelpe bruker med å legge inn informasjon i: Vurderingsoversikten Egendefinert aktivitet Tilbakemeldinger fra kontaktlærer Så lenge brukeren er på nett, lagres innholdet i tekstfeltet når brukeren går videre til neste tekstfelt eller klikker utenfor tekstboksen han eller hun har skrevet i. Data kan imidlertid gå tapt hvis brukeren mister nettverkstilkoblingen eller logger av. Vi viser nå brukeren en advarsel hvis den siste redigeringen...

 • itslearning oppdatering 61 - April 2016

  Ny påloggingsrapport Vi har gleden av å presentere den nye påloggingsrapporten som viser aktivitet på organisasjons- og profil nivå, samt et sammendrag av brukeraktivitet. Påloggingsrapporten er tilgjengelig for administratorer under Admin fanen og Data og Rapport seksjonen. Rapporten har vært i pilot siden november 2015, og takket være tilbakemeldinger fra brukere har vi gjort flere gode forbedringer.

 • Tips og triks: Sett en piff på kursene dine med interaktive elementer!

  Gi itslearning-kursene liv med snakkende avatarer, interaktive leksjoner og Twitter-strømmer! Interaktive elementer gjør leksjonene mer underholdende og øker elevengasjementet. Du kan lett legge disse elementene til i itslearnings dashbord, diskusjoner og oppgaver.

 • itslearning-oppdatering 58 – mars 2016

  Denne gangen har det meste av arbeidet foregått i kulissene, men vi har også gjort plass til noen små endringer som vi håper faller i smak. Hjelp der du trenger det Noen av dere har etterlyst flere linker til hjelpesidene. Nye direktelinker til hjelpesidene finnes nå i følgende områder: Undersøkelse Faginnstillinger Deltakere Grupper Dine innstillinger Kalender Planlegger og planleggerinnstillingene Registreringer Rene utskrifter Vi har lagt til et eget utskriftsalternativ i sideverktøyet.

 • At the heart of education

    itslearning har gleden av å presentere vårt nye slagord: At the Heart of Education Her kan du se hva disse ordene betyr for oss: Heart: Et samlingspunkt. Et digitalt miljø som driver pedagogiske prosesser og gjør det mulig for alle på din skole å jobbe smart, samarbeide og kommunisere. Enkelt sagt alt det din skole trenger for å lykkes.

 • itslearning-oppdatering 57 – februar 2016

  Ny versjon av teksteditoren Teksteditoren som brukes overalt i itslearning er oppdatert med følgende endringer: Vi har reorganisert knappene i verktøylinjen og sørget for at de samme funksjonene er tilgjengelige alle steder. Nå kan du for eksempel legge til lyd- og videoopptak i Side-verktøyet. Det er nå lettere å bygge inn tredjepartsinnhold, som for eksempel YouTube-videoer.

 • Grundig til verks for å forbedre undervisning og læring ved Korsløkke

  Tilpasset opplæring + itslearning ‘Meg og matten: elever rapporterer om sin tidligere utvikling i mattefaget’  Ole Sjögreen, mattelærer ved Camp10 i Odense, Danmark Vi besøker Ole Sjögreens matteklasse en torsdagsettermiddag i september. De 17-årige elevene hans arbeider i grupper og hjelper hverandre med å løse matteoppgaver. Noen ganger spør de Ole om hjelp, men bare når ingen av dem vet svaret.

RSS Feed
Kurs Videogalleri Kontakt oss