Kontakt oss
RSS Feed

Nytt skoleår, nye muligheter

Når høsten kommer og skoleåret er vel i gang, vil oppdateringer i itslearning og nytt undervisningsmateriell sikre at du får mest mulig ut av plattformen.

Velkommen tilbake til et nytt skoleår! Vi håper du har hatt en flott sommer med mye sol, moro og avslapning. Nå som høsten er underveis, står itslearning nok en gang klar til å bidra til bedre undervisning og læring.

Nytt whitepaper om kombinert klasserom

I vårt nye whitepaper om det kombinerte klasserommet viser vi hvilke læringsmuligheter som oppstår når vi kombinerer fysiske og nettbaserte læringsarenaer. Vårt whitepaper beskriver den pedagogiske teorien som ligger bak kombinert læring. Der kan du også lese om lærere som har lykkes med den banebrytende undervisningsmetoden. Vi håper dette vil inspirere andre lærere som bruker itslearning til å ta i bruk disse enestående undervisningsmetodene.

Oppdateringer kommer i september

Vårt produktutviklingsteam har hatt en travel sommer med arbeidet for å forbedre plattformen slik at den kan dekke behovene til dagens lærere. Neste versjon inneholder noen flotte, nye funksjoner. Vi vil fortsette arbeidet med å utforme plattformen i tråd med prinsippene for responsiv design. Vi har også lyttet nøye til brukerne våre, og teknikerne har jobbet hardt for å utforme noen nye funksjoner som er spesialtilpasset brukernes behov. Neste versjon kommer i slutten av september, så følg med!

800 trappetrinn med ren tortur

I slutten av september skal noen få modige kolleger bestige Stoltzekleiven, en steinlagt tursti med 800 trappetrinn i Bergen. itslearning-teamet er alltid godt representert i det årlige kappløpet, og i år har hele 11 deltakere meldt seg på. Noen av deltakerne vil være ekstra godt forberedt, og har trent sammen de siste ukene til den anstrengende turen. Vi ønsker alle sammen lykke til!

Bli med oss!

Utover i skoleåret vil vi invitere deg til å være med oss på Facebook og Twitter @itslearning og @ItslearningTips. I høst vil vi også oppdatere itslearning-bloggen med lærerhistorier og andre interessante nyheter. Vi er alltid glade for å høre fra brukerne og kundene våre, så vi håper vi ser deg der!

Ha et flott skoleår 2013/14!

Hilsen

itslearning-teamet


No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss