Kontakt oss
RSS Feed

Nytt testverktøy for de yngste elevene

I idéportalen vår har vi fått mange forespørsler om et testverktøy som er tilpasset de yngste elevene. Vi er nå glade for å introdusere et helt nytt testverktøy for disse elevene.

Dette testverktøyet er en forenklet utgave av det vanlige testverktøyet i itslearning, og det har ti spørsmålstyper og mulighet for automatisk vurdering. Man mister ingen av de nyttige funksjonene til testverktøyet som de eldre elevene bruker, og det er nå blitt lettere for de yngste elevene å ta tester og motta automatiske tilbakemeldinger.

>> Ta en titt på videoen og se hvordan det fungerer.

Det er enkelt og inspirerende

Resultatene er presentert med så få detaljer som mulig, men likevel med et klart fokus på de to viktigste aspektene: skåring og resultater. Spørsmålene er presentert på en morsom og engasjerende måte, og tegninger og animasjoner inspirerer barna til å ta testene flere ganger. Det er ikke nødvendig med leseferdigheter for å ta testene siden ikonene og illustrasjonene vil veilede elevene fra begynnelse til slutt.

Du lager testen og spørsmålene. Hvis elevene dine ikke kan lese ennå, kan du bruke bilder, lyd eller video til å lage spørsmål. Hvis du har brukt det vanlige testverktøyet, er det nesten samme fremgangsmåte. Du kan også bruke den samme testen for yngre elever og elever som bruker det vanlige grensesnittet. Verktøyene er de samme, men grensesnittet er litt annerledes.

Med de siste utgivelsene av apper, sider og registreringer for grensesnittet til yngre elever, får de nå gleden av mye mer detaljerte omgivelser.

Hvordan starter jeg med tester for yngre elever?

  1. Vil du bruke det nye testverktøyet, må du aktivere grensesnittet for yngre elever. Dette er en gratis modul, men en systemadministrator må aktivere den. Les hvordan du skal gjøre det i Hjelp.
  2. Opprett et fag for yngre elever (se Legge til fag for yngre elever i Hjelp).
  3. For lærerne ser fagene til yngre elever og vanlige fag like ut. Klikk på Legg til og så på Legg til en test for å begynne å opprette en test. Hvis du trenger hjelp, vil Hjelpseksjonen veilede deg gjennom innstillingene.
  4. Vil du ta testen i grensesnittet for yngre elever, må du være knyttet til en spesifikk profil i itslearning kalt Yngre elever. Se i Hjelpseksjonen under Profiler for yngre elever for å finne ut hvordan du skal konfigurere den.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss