Kontakt oss

Vil du lære mer?

Oppskriftene våre er små smakebiter av hva du kan få til i itslearning, men vi har mye mer vi vil lære deg. Vår kursavdeling tilbyr en mengde ulike kurs innen blandet læring, vurdering, administrasjon og mye mer.

Se mer på våre kurssider

itslearning oppskrifter

itslearning-oppskrifter fra virkelige lærere

Disse oppskriftene kommer fra virkelige lærere og virkelige klasserom. De viser hvordan lærer bruker læringsplattformen for å spare tid, samarbeide med elevene på nye måter, samt gjøre en forskjell i elevenes hverdag. Vi håper du lar deg inspirere!

Anne Cathrines omvendte undervisning

Konseptet bak omvendt undervisning er enkelt. I den tradisjonelle klasseromsundervisningen lærer elevene teorien i timen og gjør oppgaver hjemme som lekser. I omvendt undervisning, leser elevene teorien hjemme og så bruker de undervisningstimene til å gjøre de praktiske oppgavene. Dette gjør at man kan bruke mer tid i timen til å gjennomgå elementer som elevene synes er vanskelige. Les hele oppskriften herLisa engasjerer elevene med nettundersøkelse før timen

Da Lisa så diskusjonsforumet i itslearning for første gang, innså hun at det var mange måter hun kunne bruke det til å engasjere elevene sine – både i og utenfor klasserommet. Ved for eksempel å bruke diskusjonsforumet før timen, gir hun elevene mulighet til å tenke igjennom og diskutere emnet før de tar debatten i klassen.

Les hele oppskriften herKristian sin tilbakemelding med lydopptak

Som pedagog i itslearning møter Kristian hundrevis av lærere hvert år. Hans jobb er å hjelpe lærerne å få best mulig utbytte av itslearning. Han plukker i tillegg opp mange ideer fra lærerne han jobber med, for eksempel denne ideen om å forbedre kvaliteten på de tilbakemeldingen elevene får fra sine lærere.

Les hele oppskriften herKjetils individuelle tilbakemeldinger

Som så mange andre lærere på videregående skole, har Kjetil elever i sitt mattefag som er der av forskjellige grunner. Noen elever ønsker å ta eksamen med toppkarakterer mens andre er fornøyde bare de består, slik at de har akkurat nok poeng til å komme inn på en annen studieretning. Hans løsning er å finne ut nøyaktig hva hans elever ønsker å oppnå i starten av skoleåret, for deretter å skreddersy sin tilbakemelding til den enkeltes mål.

Les hele oppskriften herKurs Videogalleri Kontakt oss