Kontakt oss
RSS Feed

Prisbelønnede apper fra Just2Easy vinner anerkjennelse hos BETT

Just2Easy er laget for å bringe kreative verktøy inn i klasserommet slik at elevene kan skape, dele og lære i trygge omgivelser. For tredje år på rad er Just2Easy med på shortlisten til BETT Awards – og fire av verktøyene deres er tilgjengelige som apper i itslearning.

Verktøyene fra Just2Easy er designet for å gi elevenes kreativitet fritt spillerom. Ta for eksempel J2Spotlight, et enkelt verktøy for å lage stop-motion-animasjoner, tilgjengelig for itslearning-brukere via app-biblioteket. Med J2Spotlight kan alle – selv unge elever – produsere små animasjonsfilmer svært raskt. Alt de trenger er et webcam og en porsjon fantasi.

Anerkjent av den ledende utdanningsprisen

I år er bloggverktøyet fra Just2Easy med navnet J2webby nominert i kategorien IKT-verktøy for læring og undervisning. J2webby er hovedsakelig en plattform som både lærere og elever kan bruke til å skape interaktive nettsider med spennende utseende på en rask og enkel måte.

“J2webby gjør det enkelt for lærere å fremstille og publisere ressurser for elevene i et tiltalende format,” forklarer James Green, leder for undervisningsutvikling i selskapet. “Lærerne kan legge til YouTube-filmer, bilder og andre ressurser ved å trekke og slippe filer, inkludere koding eller lime inn lenker – og vi anslår at med j2e kan lærere og elever spare 30–40 minutter av tiden det tar å opprette en prosjektside eller en læringsressurs med tiltalende utseende.”

Kreative verktøy tilgjengelige i itslearning

Brukere av itslearning har tilgang til J2Spotlight og tre andre verktøy fra Just2Easy via app-biblioteket.

JIT: nettpubliseringsverktøy for yngre studenter

J2E: publiseringsverktøy for å skape flotte nettsider

J2Vote: enkelt avstemningsverktøy laget for å fungere med alle slags enheter

Prøv ut verktøyene fra Just2Easy i dag

Du kan prøve ut alle verktøy fra Just2Easy på nettstedet deres.

Flere apper blant BETT-finalistene

Også andre itslearning-appleverandører er med på BETT Awards-shortlisten, blant annet Espresso Group, Encyclopaedia Britannica og 2 Simple Software. itslearning er selv med på shortlisten til BETT Awards i kategorien Årets IKT-firma.

Se hele listen her.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss