Kontakt oss
RSS Feed

Produktoppdatering 24. mars 2011

En ny versjon av itslearning er lansert. I denne versjonen har vi gjort det lettere for enkeltbrukere og grupper å skifte grensesnitt, forbedret fraværs-, vurderings- og orden og atferdssystemene samt forbedret planleggeren m.m.

Velg ulike visuelle grensesnitt for individuelle brukere eller grupper

For å sikre at itslearning-opplevelsen skreddersys til de individuelle brukerne, kan administratorer velge grensesnitt for brukerne.

Et visuelt grensesnitt er den grafiske presentasjonen av itslearning. I tillegg til et annerledes utseende er det mulig å velge grensesnitt med færre knapper og funksjoner – og dermed gjøre brukeropplevelsen enklere for elever som trenger det. Nedenfor ser du et eksempel på det nye «Animal misfits»-grensesnittet.

Les mer om grensesnitt ...

Tidsbesparende forbedringer av fraværs-, vurderings- og orden- og atferdssystemene

Bruker du andre systemer enn itslearning til å håndtere fravær, vurdering og orden/atferd? Bruk de innebygde systemene i itslearning og spar utgifter til programvare. I de siste par versjonene har vi fokusert på å øke effektiviteten til våre fraværs-, ordens-/atferds- og vurderingssystemer. I denne versjonen har vi lagt til følgende funksjoner:

  • Du kan sette opp skiftende timeplaner (A–B-uker)
  • Lærerne kan endre fraværsopplysningene (før mentor har godkjent dem)
  • Kommentarene til fraværsanmerkningene kan slettes
  • Det er mulig å velge mer enn én elev under oppføring av daglig fravær
  • Det er mulig å føre opp daglig fravær og timefravær separat i fraværsrapporten
  • Mentorene kan føre opp anmerkninger om orden- og atferd fra oversikten over orden/atferd

Les mer om forbedringene ...

Forbedret planlegger

Det blir lettere å jobbe med planleggeren. For å hjelpe lærerne med å komme i gang med planleggeren har vi på planleggingssiden lagt til en tipsboks som kan skjules, med en peker til hjelpesystemet. Dessuten lagres alle endringene i bakgrunnen når du jobber med planleggeren.

Les mer om planleggeren ...

Bedre støtte for itslearning ved bruk av mobilt utstyr

Brukere som logger på med mobilt utstyr – f.eks. en iPhone- eller Android-telefon –, kan bruke den enkle teksteditoren når de jobber i itslearning. (Rik tekst-editoren støtter ikke mobile enheter.) Dette gir mobilbrukere nesten samme funksjonalitet som datamaskinbrukere.

Andre nyheter

Vi har mange andre oppdateringer også. Teknisk interesserte finner alle detaljer om den nyeste versjonen i vår produktblogg.

1 comment (Add your own)

1. Dhiwienz wrote:
Vi skal ikke beskytte oss se5 mye mot alt som er vondt at vi skpaer en distanse mellom oss og dem slik at disse skillene opprettholdes. Jeg hadde ikke turt e5 ta med barna mine til f.eks narkomane gatege5ere, jeg ff8ler ikke at det er trygt. Jeg er ikke trygg og det smitter garantert pe5 de sme5. Det er heldigvis mye annet vi kan gjf8re. Takk for et viktig innlegg, mormor!

29/08/2012 @ 23.30

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss