2 dagers seminar

Er du allerede bruker av itslearning og ønsker å lære mer? itslearning gjennomfører et 2-dagers seminar med fokus på å gi deg som bruker praktisk og teoretisk påfyll. I løpet av seminaret møter du andre lærere og administratorer som bruker itslearning på mange spennende og kreative måter. Kanskje du også har noe du selv vil dele?

Målsetningen med kurset er at du skal få faglig påfyll, inspirasjon til pedagogisk bruk, administrativ oppdatering og mulighet for sertifisering som supportbruker/ administrator. Du skal selvsagt også settes i stand til å kurse egne kollegaer på din skole. Etter sendt seminar vil du også få kursbevis som administrator og pedagogisk superbruker.

Seminarinnhold

Planlegging i itslearning

itslearning sin planlegger byr på mange muligheter for deg som pedagog. Inkludert muligheten for å opprette hele årsplanen din digitalt, med visning for lærer, elev og foresatt. I årsplanen kan du knytte sammen emner og undervisningsplaner med ulike aktiviteter, ressurser og læringsmål.

Vurdering i itslearning

Læringsplattformen byr på mange ulike muligheter med tanke på vurdering. Bli kjent med hvordan de ulike funksjonene  kan benyttes til vurdering for læring, underveisvurdering og halvårs/ sluttvurdering. Vi ser også litt på hvordan du kan være kreativ og benytte elementer som lyd, video og bilde i vurderingsarbeidet.

Administratorkurs med sertifiseringstest.

Skole/ systemadministrator

Opplæring for nye og erfarne administratorer.

Omvendt undervisning i praksis gjennom læringsplattformen

Omvendt undervisning er en av de nye måtene å tenke undervisning på. Hvorfor ikke bli kjent med hvordan læringsplattformen kan støtte ulike former for omvendt undervisning i praksis. Vi introduserer deg for tips og triks for å komme i gang med et omvendt digitalt klasserom i din egen undervisningshverdag.

Erfaringsdeling blant kursdeltakerne

På alle våre kurs og samlinger møter vi deltakere med ulike erfaringer og kompetansenivå. Vi ønsker å legge til rette for at dere deltakere skal kunne dele disse erfaringene med andre gjennom aktiviteter, diskusjoner og presentasjoner. Kanskje nettopp du har noen erfaringer du vil dele med andre?

Workshop

Vi vet at et godt kurs ikke kun omhandler teori, men også har behov for praktiske oppgaver underveis. Vi legger derfor opp til mye praktisk arbeid, gruppeoppgaver og diskusjoner underveis. Alt for at du skal få bedre forståelse av hvordan læringsplattformen fungerer på ulike måter. Uansett hvilken forkunnskap du måtte ha, vil du finne praktiske oppgaver underveis som passer for deg.

Meld deg på her 

Dersom du kun har mulighet til å delta en dag, ta kontakt med oss på kompetanse@itslearning.com for pris og påmelding.


Kurs Videogalleri Kontakt oss