Mindre fravær, bedre karakterer og mer tilfredse elever


Hjelp hver elev til å oppleve mestring

Møt den enkeltes behov ved å bruke grupper for å tildele oppgaver basert på den enkeltes kunnskap om emnet. Dette gjør at elevene opplever mestring på deres nivå og at de kan få tilbakemeldinger tilpasset deres læringsstil.Med itslearning, kan elevene prate med lærerne, samarbeide om prosjekter, reflektere ved hjelp av blogger og eportefolio, spille læringsfremmende spill - i et trygt online miljø.

Oppmuntre til lærersamarbeid

itslearning gjør det enkelt for lærere å dele timeplaner og ressurser på tvers av skolen eller kommune. Man kan også opprette delte webbaserte prosjekt, så vel som profesjonelle læringsområder hvor man kan dele god praksis og forbedre undervisningen.

Bedre kommunikasjon

Dashbordet i itslearning gjør det enkelt å kommunisere med ansatte, elever og foreldre. Elevers fremdriftsrapporter, oppgaver og annonseringer fra kommunen deles med alle interessenter via dashboardet. Meldinger, epost, foreldreportal og videokonferanser kan også bidra til enklere kommunikasjon.

Øk produktiviteten og spar tid på rapportering

itslearning automatiserer rutineoppgaver som å sette karakterer, rapportering og å gi og samle inn lekser. Det betyr at lærerne får mer tid til å fokuserer på elevene. Alle rapporter blir kontinuerlig oppdatert og kan deles med bare ett tastetrykk.

Kurs Videogalleri Kontakt oss