Kontakt oss
RSS Feed

Større matteglede med øvelser på nett

Mattemestern.no er Norges største samling av matteøvelser og instruksjonsvideoer på nett. “Alle videoene våre ligger på nett”, forklarer Andreas Bjerkedal, daglig leder av Onlearn AS som er selskapet bak Mattemestern. “De kan utgjøre et veldig nyttig verktøy for lærere om de blir brukt riktig. Programmet vårt gjør hverdagen betraktelig lettere for både lærere og elever.”

Matteprogram på nettet Mattemestern er helt integrert i itslearning. Her viser lærer Thor Brattaker hvor det befinner seg på itlearnings tremeny.

Skreddersydde oppgaver etter ferdighetsnivå

Programmet, som har omtrent 500 brukere i Norge gjennom itslearning, består av matteoppgaver for barneskoleelever, som lærerne kan gi i lekse. Lærerne kan velge å gi ferdige oppgaver eller oppgaver de lager selv. “Lærerne kan se resultatene av hjemmearbeidet og får oversikt over elevenes nivå før timene. Dette gjør at de kan bruke undervisningstida til å dykke ned i et spesielt emne og hjelpe elevene individuelt”, forklarer Bjerkedal. “Programmet vårt gir en fin oversikt over elevenes framgang både individuelt og som klasse.”

Umiddelbar tilbakemelding

Elevene får tilbakemelding på besvarelsene med en gang de er utført, inkludert alle de riktige stegene for å løse en likning. De kan også velge å finne nivået sitt ved å ta en test. Basert på testresultatene får de øvelser som passer nivået deres.

Matte på skolebussen

“Hvis lærere bruker verktøyet vårt riktig, kan det bli svært nyttig for å øke elevenes prestasjoner. Det er ikke tvil om at våre ferdiglagde oppgaver sparer lærerne for tid og motiverer elevene”, forklarer Bjerkedal. Programmet er også mobilvennlig, noe som gjør at elevene kan arbeide med matte når og hvor de vil. De logger ganske enkelt inn med sitt eget brukernavn og passord. “Elevene føler seg hjemme på nett. De kan se leksjonsvideoene våre på skolebussen når de drar hjem. Dette gjør dem mer engasjert i læringen”, sier Bjerkedal.

Prøv Mattemestern i dag, helt gratis! Du går bare inn på www.mattemestern.no og får en uforpliktende prøvetilgang som gjelder ut skoleåret 2013/14.


1 comment (Add your own)

1. Anne Grøstad wrote:
Fryktelig leit at ikke alle får tilgang fordi noen har gjort en feil i en registrering. Jeg er registrert som lærer på en annen skole enn der jeg jobber slik at jeg ikke kan bruke dette til elevene mine. Dette er et problem jeg kun har opplevd med Mattemestern, ingen andre apper i It's learning. Hverken de ansvarlige i kommunen eller hos Mattemestern har kunnet ordne opp i dette. Har andre opplevd dette? Kanskje noen kan hjelpe?

02/06/2014 @ 23.30

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss