Kontakt oss
RSS Feed

Tre gratis onlineverktøy for å forbedre undervisningen

Er du interessert i verktøy som kan bidra til bedre undervisning? Den prisbelønnede forfatteren og læreren Russell Stannard presenterer tre spennende onlineverktøy som kan gi nytt liv til undervisningen.

Om Russell Stannard
Russell Stannard driver teachertraining
videos.com
som tilbyr gratis videokurs for lærere som vil bruke teknologi i undervisningen. Nettstedet har 20 000 besøkende hver måned. Russell har vunnet flere priser for sitt arbeid.

På et webinar nylig fortalte Russell om Todaysmeet, Vocaroo og Jing som alle er gratis. Dessuten er de enkle å bruke – selv for folk som ikke er teknisk interessert

Todaysmeet

Todaysmeet er spesielt bra for å engasjere elever til idémyldring. Man kan opprette et «onlinerom» hvor studentene kan chatte og kommentere via meldinger på skjermen. Alt du må gjøre er å legge ut et spørsmål eller et tema for å starte diskusjonen. Som onlineverktøy er Todaysmeet perfekt for læring utenfor klasserommet. Og hvis du holder et foredrag eller leder et webinar, kan brukere stille spørsmål og kommentere direkte.

Vocaroo

Alle elever er forskjellige og har forskjellige måter å uttrykke seg på. Noen ganger er det bra å bruke andre former for tilbakemelding enn den skriftlige. Her kommer Vocaroo inn i bildet – et flott verktøy hvor lærere og elever kan gi tilbakemelding via lydopptak. La elevene ta opp lyd og uttrykke seg på nye måter.

Jing

Jing er et enkelt verktøy som tar opp det som skjer på skjermen din, og kan derfor hjelpe deg å spare masse tid. Men hvordan kan du bruke det i undervisningen? Fremfor alt ved å gjøre den mer differensiert og tilpasset til ulike lærestiler. Noen elever trenger visuell tilbakemelding, og Jing gjør det enklere enn før å ta opp skjermvideoer. I webinaret kan du se hvordan man kan bruke Jing til å kommentere elevenes hjemmelekser.

Vil du se webinaret? Klikk her for å registrere deg og laste det ned.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss