Kontakt oss
RSS Feed

Vi trenger din hjelp!

At itslearning er lett tilgjengelig for alle, også for brukere med funksjonsnedsettelser, er et viktig satsingsområde for selskapet vårt. Nå ønsker vi å forbedre plattformen for funksjonshemmede brukere. I den forbindelse søker vi blinde, svaksynte, dyslektikere og bevegelseshemmede itslearningbrukere som kan hjelpe oss å teste plattformen.

Vi ønsker testere som bruker hjelpemidler, spesielt skjermlesere for blinde, forstørrelsesprogrammer for svaksynte og pekeutstyr for bevegelseshemmede. Spesielle forkunnskaper er ikke påkrevd, men det kreves at søkere har erfaring som brukere av plattformen.

Forskningsinstituttet Norsk Regnesentral gjennomfører testen på vegen av itslearning. Siden de holder til i Oslo vil søkere fra Østlandsområdet være prioritert. Dog er deltakere fra andre deler av landet også oppmuntret til å søke. Alle som deltar får et gavekort på 500 kroner. Du kan bruke din egen PC og testen kan gjerne foregå hjemme hos deg eller et annet sted som er praktisk for deg, f.eks. på skolen.

Er du selv interessert, eller vet du om en potensielle kandidat? Ta kontakt med Kristin S. Fuglerud på tel.: 22 85 25 89, mob.: 412 20 915 eller e-post: kristins@nr.no. Ønsker du mer informasjon, se informasjonsskriv.

2 comments (Add your own)

1. Carolay wrote:
Hei, de klokkene dine var minisneligverdug flotte. Fe5r du for mange av de, se5 seld de til meg. Nydelig og nydelig bilder ellers ogse5. Ne5r det gjelder spireahekken du lurer pe5 er det faktisk fanlig brudespirea. Jeg tror jeg har plantet de med ca. en meters mellomrom, dog litt usikker da disse ble plantet for en del e5r siden. Veldig fine e5 formklippe da.

20/11/2013 @ 23.30

2. Elin Røyset wrote:
Ufattelig dårlig brukervennlighet.

05/01/2014 @ 23.30

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss