Kontakt oss
RSS Feed

Vil du være med å sette spor i skolenorge?

Itslearning Norge leverer også et bredt spekter av opplærings- og konsulenttjenester til kundene. Itslearning Norge har som mål å være et av Norges beste fagmiljø i grenselandet mellom skole, IKT, endringsledelse og metodikk.

Itslearning Norge er på jakt etter en medarbeider som kan være med på å hjelpe lærere, skoleledelse, og skoleorganisasjoner med å lykkes med IKT i skolen. Pedagogen skal først og fremst jobbe som konsulent og gjennomføre og utvikle ulike kurs, opplæring, prosjekter og pedagogiske konsepter  innenfor området IKT og skole. All aktivitet har læringsplattformen itslearning som kjerne, men vi ser gjerne at søkere har spisskompetanse innenfor områder som spesiell metodikk, pedagogikk, utviklingsprosesser i skolen eller IKT tjenester.

Vi ser etter en person som "er på nett", oppdaterer seg på faglige ting, jobber aktivt med sitt læringsnettverk og kompetanse - kort sagt er en digital lærer i en digital skole. Stillingen hører til under opplæringstemaet, som er en del av tjenesteavdelingen i Norge.

Se på annonsen på finn.no

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss