Kontakt oss

"Veldig matnyttig kurs, gleder meg til å dele med kollegaer:) positivt overrasket over hvor mye vi fikk gjort på tre timer."

Kursdeltager

Kurskatalog

Webbanner kvalitetsskole

Opplæring på nett

WebopplæringGjennom vår løsning for online opplæring deltar du på din egen digitale enhet fra hvor du er. En rimelig og enkel måte å gjennomføre opplæring på.

Du kan melde deg på et av våre åpne webkurs, eller vi kan gjennomføre tilpasset opplæring etter ønske.

Nedenfor ser du en oversikt over alle webkursene vi tilbyr.


Et overblikk over hva som er mulig i itslearning

Kjenner du egentlig til alle mulighetene i itslearning? Dette webkurset gir deg en introduksjon til noen av de mulighetene som finner i læringsplattformen med tanke på planlegging, vurdering og kommunikasjon. Webkurset tar ikke for seg alle innstillinger i detalj, men er satt opp for å gi deg som pedagog et godt innblikk i noen av mulighetene.

Kom i gang med egne fag

Bli kjent med de mulighetene som finnes innenfor eget fagrom. Gjennom webkurset ser du hvordan du kan sette opp, tilpasse og bruke aktiviteter og ressurser sammen med egne elever. Vi gjennomgår blant annet hvordan du kan la elevene opprette egne ressurser, hvordan grupper kan benyttes i fag og hvordan aktiviteter enkelt kan settes opp for elevene.

Kom i gang med planlegging

Lær hvordan du kan aktivere planleggeren i eget fag, hvordan du kan tilpasse denne best mulig til egen hverdag og hvordan informasjon, ressurser og aktiviteter blir synlig for elevene på startsider, kalendere og på mobil. Hvorfor ikke lage årsplanen i planleggeren?

Aktiviteter og ressurser i itslearning

Vi gjennomgår hvordan de ulike aktivitetene og ressursene settes opp i itslearning og hva du kan bruke de til. Dette er en praktisk opplæring i de ulike elementene i eget fag og tar blant annet for seg innstillinger, oppsett, spørsmålstyper mm.

Usikker på hvilket kurs som passer for deg?

Våre pedagogiske rådgivere hjelper deg gjerne med å finne ut hvilke kurs som passer best for deg. Ta kontakt med oss.

Kurs Videogalleri Kontakt oss