Kontakt oss
RSS Feed

Webseminar: Gjør klar til det nye skoleåret

Alle som jobber i skolen vet at planlegging og tilrettelegging fører til bedre læringssituasjoner. Vi ser at mange gjøre en veldig god jobb med itslearning og  bygger flotte læringsmiljø for elever. Likevel er det mange som ønsker seg videre og vil gjøre dette enda bedre.

Mye av disse strukturere skapes ved skolestart, og dersom en gjør enkle grep i itslearning vil en i større grad lykkes.

Delta på webseminar eller kurs, slik kan du forberede deg til nytt skoleår!

Webseminar: 

Gi elevene en god opplevelse i fagene

Tips og ideer til god bruk av dashbord

Vi flytter fokus fra trestruktur til dashbord for å kunne presentere informasjon til elevene på en best mulig måte. Tre-menyen er god for lærerne sin del, der kan de samle faginnholdet i ulike mapper. Men elevene bør få mest mulig innhold presentert i en relevant kontekst ute på fagdashbordet. Vi vil vise hvordan man utnytter dashbordet sine ulike funksjonaliteter og muligheter for å gjøre det mer brukervennlig. Eksempler på dette er å bruke trepekere, rikt innhold-blokker, innspilte lydfiler, enkel visning av pdf-filer (ukeplaner) innbakte videoer fra youtube, avstemninger, sider m.m.

Dato: 15.august. kl.09:00 - 11:30
Pris kr. 950,-

PÅMELDING

Seminaret ble kåret til det beste på årets brukerkonferanse, og fikk du det ikke med deg må du ikke gå glipp av sjansen.No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Kurs Videogalleri Kontakt oss